Du er her: Forside | Troms | Bjarkøy | Presentasjon
Bjarkøy kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 480
Fylke: Troms

Flytte til Bjarkøy kommune?

E-post Skriv ut
Flytte til Bjarkøy? Øykommunen Bjarkøy er en naturperle beliggende i Vågsfjorden med sin skjærgård av 365 øyer, holmer og skjær. Kommunen har full barnehagedekning, tilnærmet null arbeidsledighet, attraktiv skoleordning med svært gode lærerressurser og nytt klubbhus for ungdommen for å nevne noe!

Fisketur
Fisketur

De fastboende bor hovedsakelig på øyene Bjarkøy, Sandsøy og Grytøy, men vi har også et stort antall godt besøkte fritidsboliger og hytter spredt rundt på nesten alle øyene. Store deler av Bjarkøy kommune er svært frodig og grønn da det ligger i le av storhavet.
Barnehage og skole
Bjarkøy kommunale barnehage ligger på Bjarkøy. Den har det siste året blitt påbygget og renovert. På Sandsøy har vi opplevd en så stor tilflytting av barnefamilier at det i januar 2008 ble åpnet en egen gårdsbarnehage på øya.
Barne- og ungdomsskolen, Bjarkøy skole, har til sammen ca. 50 elever. Klassene er relativt små og med gode lærerressurser. Kommunen er stolt av å si at de er blant de som bruker flest penger på skolen pr. elev. "Vi ser på dette som en god investering i framtida!".

Elg i Solnedgang
Elg i Solnedgang

Jobb
Kommunen har så og si ingen arbeidsledighet. Her bor fiskere, bønder, helsepersonell, lærere, ingeniører, kunstnere, håndverkere og mange flere yrkesgrupper. Forresten, er du håndverker og kunne tenke deg å starte din egen virksomhet, ville du sannsynligvis fått mer enn nok å gjøre her.
For full oversikt over stillingsannonser - trykk her.
Kommunikasjon
Kommunikasjon mellom Bjarkøy - Harstad foregår via ferge/bil/buss, samt hurtigbåt. Kommunen har stor tro på at en fastforbindelse mellom Grytøy, Sandsøy og Bjarkøy vil være vedtatt bygget innen 2 år.

Sandsøy
Sandsøy

Kultur- og Fritidsmuligheter
Bjarkøy har en variert og flott natur, som er forskjellig fra øy til øy. Høye og mektige fjell, lune viker, skog, holmer og skjær - her finner du det meste. Det er flotte muligheter for utendørsaktiviteter av alle slag. Sykling, turgåing, toppturer på ski eller snowboard, fisking, båtturer eller lignende.
Ellers er det både kulturskole for ungdom, bibliotek, svømmehall, bygdekino og et variert utvalg av lag og foreninger i kommunen.

Julaften 2008, tatt fra Slagstad mot Andørjas fjell
Julaften 2008, tatt fra Slagstad mot Andørjas fjell

Mer informasjon
Ønsker du mer informasjon vedrørende Bjarkøy og muligheten for å flytte hit?
Bruk en av følgende kanaler;
+ www.bjarkoy.kommune.no
+ Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
+ Telefon; 77 04 85 00
+ Ordfører er Eddmar Osvoll
 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet