Namsskogan kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 930
Fylke: Nord-Trøndelag

Presentasjon av Namsskogan kommune

E-post Skriv ut
Skal du flytte til Namsskogan? Namsskogan er en av kommunene i Nord-Trøndelag som har hatt størst vekst i folketall. Kommunen er rik på muligheter for natur og friluftsliv (bla. Børgefjell Nasjonalpark), jakt og fiske. Man finner også et rikholdig organisasjons- og kulturliv i kommunen.

Skorovatnet
Skorovatnet

Kommunen har to skoler og tre barnehager med god standard og med fine uteområder for friluftsliv, ballspill og ski aktiviteter, samt at kommunen har to svømmehaller og en stor flerbrukshall.
Namsskogan kommune har gjennom mange år satset sterkt på tilrettelegging for ung og gammel. Dette gjenspeiler seg i dag gjennom ei moderne og godt utbygd barne- og ungdomsskole med svømmebasseng og skolefritidsordning.
Kommunen har videre gode barnehagetilbud og et moderne alders- og sykeheim. Dette gir trygghet for alle generasjoner.
Kommunen kan ellers tilby attraktive boligtomter i regulerte områder til gunstig pris.
Ta kontakt med Namsskogan kommune for å uthøre deg om dette unike tilbudet.

Namsen
Namsen

I Namsskogan er det gode muligheter for jakt, fiske og friluftsliv. Kommunen er med sine 1417 km2 et eldorado når det gjelder friluftsliv. Få kommuner i landet har så store områder med urørt natur som bare ligger og venter på å bli inntatt av jegere, fiskere og friluftsfolk.
Deler av kommunen er tilrettelagt for friluftsliv, mens andre områder er totalt uberørte til glede for den som vil oppleve ekte villmark. I Namsskogan har vi mange utleiehytter som du som besøkende kan leie. Ta kontakt med våre friluftsaktører.

Gaupe i Namsskogan Familiepark
Gaupe i Namsskogan Familiepark

Kilde;
www.namsskogan.kommune.no

 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet