Aure kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 3495
Fylke: Møre og Romsdal

Presentasjon av Aure kommune

E-post Skriv ut
Planlegger du å flytte til vestlandet? Nærmere bestemt Aure i Møre og Romsdal? Kommuner ligger nordvest i fylket, og grenser mot nabokommunene Smøla i nordvest, Kristiansund i sørvest, Halsa i sør og til Hemne kommune i Sør-Trøndelag fylke.

Linvågvatnet
Linvågvatnet

Aure er en aktiv og levende kommune med en natur av mangfold og kontraster samt en rik og spennende kulturarv.
Aure har et variert næringsliv som spenner fra Statoil sitt anlegg på Tjeldbergodden til oppdrettsindustri, turisme, jordbruk m.m.
Aure har en kystlinje på mer enn 300 km. Helt unike muligheter for sportsfiske fra land og ved de mange broene og straumene. Båtfiske etter sild, makrell, storsei, torsk og lyr. Særdeles gode jaktmuligheter etter hjortedyr i store skogs- og fjellområder. Flotte forhold for fiske etter ferskvannsørret og sjøørret.

Aure sentrum
Aure sentrum

De over 900 meter høye fjellene på Tustna går rett opp fra strandlinjen og ligger side ved side i nord-syd retning. Flotte turmuligheter med flere stier opp til topper med utrolig utsikt over hav og fjorder.

Tustna-fjell vinter
Tustna-fjell vinter

Av satsingsområder er kultur, næringsutvikling og spesielt turistnæring nevnt.
Aure kommune er idag preget av nedgang i folketall. Dette
vil innbyggerne og politikerne møte på en offensiv måte. Gjennom planprosessen i kommuneplanarbeidet har vi fått signaler fra folket på hva som er ønsket av investeringer i bygda.
 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet