Unjárga Nesseby kommune
Om kommunen


Antall innbyggere: 885
Fylke: Finnmark

Flytte til Unjárga Nesseby kommune?

E-post Skriv ut
Flytte til Nesseby i Finnmark? Vi er ikke Paris eller New York, men det er heller ikke noe vi ønsker å bli! I Nesseby kan vi friste med gratis boligtomter, gratis barnehageplass, økonomiske fordeler som nedskriving av studielån og lavere skatt, variert og uberørt natur og mye mer...!

Nesseby kirke omgitt av vakker natur
Nesseby kirke omgitt av vakker natur

Om kommunen - velkommen som innbygger
Nesseby ønsker deg velkommen til å bosette deg i vår kommune. Vi vil at du, sammen med oss, skal kunne utfolde deg i en variert og uberørt natur med fjell, vidder, innsjøer og en fiskerik fjord. Vi kan tilby deg en vennlig og oversiktlig kommune med et utall av muligheter. Kort sagt; god livskvalitet!
Nesseby kommune ligger vakkert til i indre del av den fargerike og fiskerike Varangerfjorden. Vi er ca 900 innbyggere som gjerne vil dele våre muligheter med deg. Vi bor sentralt langt nord og øst i landet.

Skidag i barnehagen
Skidag i barnehagen

Gratis boligtomter
Vi har veldig god plass i vår kommune og tilbyr derfor gratis boligtomter til dere som ønsker å bygge hus. Ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller servicekontoret i Varangerbotn (81 55 20 27) for nærmere opplysninger. Se ledige tomter her.
Gratis barnehageplasser
Kommunen har full barnehagedekning og gratis barnehageplasser! Dine små blir garantert godt tatt vare på i vår flotte barnehage med dyktige medarbeidere.  Barnehagen har store arealer tilgjengelig til lek og aktivitet, og har både samisk- og norskspråklig avdeling.

Vuonnamarkanat
Vuonnamarkanat

Familievennlig
Kommunen er et trygt og godt sted vokse opp i. Skolen i kommunen er todelt med en barne- og en ungdomsskole. Klassene er små og lærerne har god tid til hver elev.
Også våre eldste er i gode hender. Nesseby helsesenter fikk 2. plass i den landsomfattende konkurransen "Det nytter-prisen" i 2004, og i 2005 åpnet vi sansehagen for våre eldre.
Økonomiske fordeler
Innbyggerne i kommunen nyter godt av fordelene nedskrivning av studielån, mindre skatt, mer barnetrygd, fritak for el.avgift og bedre husbankbetingelser.  Kommunen er glad for å kunne gi råd og veiledning til potensielle etablerere. Vi vil også i gjennom vårt næringsfond og Samfunns- og Næringsutviklingsfond kunne bidra med støtte til investeringer, samt å være behjelpelig med å innhente kapital til etableringer. 

Olabil - Julivinner av fotokonkurranse i Nesseby
Olabil - Julivinner av fotokonkurranse i Nesseby

Mer informasjon
Ønsker du mer informasjon vedrørende det å flytte til Nesseby?
Prøv en av følgende kanaler;
+ www.nesseby.kommune.no
+ Nye etablerere i Nesseby
+ Servicekontoret i Varangerbotn tlf 81 55 20 27
 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet