Vegårshei kommune

Presentasjon av Vegårshei kommune

Vegårshei er en kommune i Sør-Norge, i Aust-Agder fylke og utgjør en del av Sørlandet. Kommunen ligger i nærheten av kysten, men akkurat nok på landet for å ha en "kvit vinter".

 

Hovdefjell
Vegårshei ligger sentralt mellom Kristiansand og Oslo.

Den er også en grønn kommune som består av skog og flotte innsjøer, noe som byr på mange muligheter innen fritidsaktiviteter. Langs innsjøen "Vegår" finnes det mange idylliske strender og steder hvor man kan slappe av og nyte livet. Om og om igjen kan man overraskes over hva naturen har å by på.
Det er flere byer i nærheten, Arendal og Kristiansand er de største. Grimstad nesten like stor. De to nærmeste, Risør og Tvedestrand, er små koselige byer. Derfor bor du på landet, men har alle fasilitetene av byen tilgjengelig rett rundt hjørnet.
Vegårshei har fire barnehager, og det er en grunnskole som i flere år har hatt et godt rykte på seg på grunn av relativt høye gjennomsnittskarakter på ungdomsskoletrinnet.

Fra Eksjø i Vegårshei
I Vegårshei kommune har man mange muligheter når det kommer til sport, kultur og friluftsliv, det er mange lag og foreninger som tilbyr ei rekke aktiviteter.
Hvis du planlegger å flytte til Sørlandet, er det verdt å ta seg bryet med å bli kjent med Vegårshei kommune. Vegårshei er kjent for et spesielt godt og trygt oppvekstmiljø, med lite kriminalitet og god score på levekårsindekser.

Kilde; vegarshei.kommune.no

 
Kontakt oss - HitTilOss.no 2010 © Beskyttet av lov om opphavsrett - Design og utvikling: Helgøy Design
Siste fra eiendomsmarkedet